Naar Werk

Al meer dan 15 jaar begeleiden wij mensen die in de zorg willen gaan of willen blijven werken. Velen hebben via ons hun diploma gehaald en zijn nu werkzaam in de zorg. Zowel particulieren als mensen die via een instantie of werkgever waren aangemeld hebben wij geholpen. Hoewel particulieren bij uitzondering nog welkom zijn hebben wij besloten om vanaf 2020 ons bijna volledig te richten op mensen die aangeboden worden door instanties en werkgevers. 

Inhoud tekst algemeen

Ga direct naar Beschrijving tekstblok1tekstblok2

Inhoud tekstblok 1 (header 2)

tekst 1 (Header 3)

Samen met de kandidaat en opdrachtgever wordt gekeken naar de geschikte opleiding in de zorg. Hoewel particulieren bij uitzondering nog welkom zijn hebben wij besloten om vanaf 2020 ons bijna volledig te richten op mensen die aangeboden worden door instanties en werkgevers.

Voorbeeld om plaatje tussen te voegen (add media).
Met Tekst

 

 

 Hoewel particulieren bij uitzondering nog welkom zijn hebben wij besloten om vanaf 2020 ons bijna volledig te richten op mensen die aangeboden worden door instanties en werkgevers.   

Hier komt een voorbeeldlink   naar zorghart ( naar intern ../ over-ons of extern https://zorghart.nl : )  Voorbeeld  

Hoewel particulieren bij uitzondering nog welkom zijn hebben wij besloten om vanaf 2020 ons bijna volledig te richten op mensen die aangeboden worden door instanties en werkgevers.

tekst 2 (Header 3)

Samen met de kandidaat en opdrachtgever wordt gekeken naar de geschikte opleiding in de zorg. Hoewel particulieren bij uitzondering nog welkom zijn hebben wij besloten om vanaf 2020 ons bijna volledig te richten op mensen die aangeboden worden door instanties en werkgevers.

Inhoud tekstblok 2 (header 2)

tekst 1 (Header 3)

Samen met de kandidaat en opdrachtgever wordt gekeken naar de geschikte opleiding in de zorg. Hoewel particulieren bij uitzondering nog welkom zijn hebben wij besloten om vanaf 2020 ons bijna volledig te richten op mensen die aangeboden worden door instanties en werkgevers.

Voorbeeld om plaatje tussen te voegen (add media).
Met Tekst

 

 

 Hoewel particulieren bij uitzondering nog welkom zijn hebben wij besloten om vanaf 2020 ons bijna volledig te richten op mensen die aangeboden worden door instanties en werkgevers.   

Hier komt een voorbeeldlink   naar zorghart ( naar intern ../ over-ons of extern https://zorghart.nl : )  Voorbeeld  

Hoewel particulieren bij uitzondering nog welkom zijn hebben wij besloten om vanaf 2020 ons bijna volledig te richten op mensen die aangeboden worden door instanties en werkgevers.

tekst 2 (Header 3)

Samen met de kandidaat en opdrachtgever wordt gekeken naar de geschikte opleiding in de zorg. Hoewel particulieren bij uitzondering nog welkom zijn hebben wij besloten om vanaf 2020 ons bijna volledig te richten op mensen die aangeboden worden door instanties en werkgevers.