Warning: A non-numeric value encountered in /home/zorghart/public_html/rorange.nl/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5841

 

Waarom lid worden?

We hebben geconstateerd dat volwassenen die  besluiten om weer te gaan studeren of om zich bij te laten scholen,  onzeker zijn en  zich afvragen welke opleiding en welk opleidingsinstituut voor hun geschikt is, hoe schrijf ik  me in en kan ik deze opleiding ook wel  afronden. Ook constateren we bij hen een toenemende behoefte aan relevante bij- en nascholingen als ook de behoefte aan een opleidingsforum waar men met elkaar over diverse opleidingsvragen kan discussiëren.

Voor al deze mensen hebben we besloten om een  Rorange Platform op te richten, waar men lid van kan worden zowel voor, tijdens als ook na de studie. Volwassenen  kunnen hier terecht  met al hun opleidingsvragen of voor advies  op maat over opleidingen  en opleidingsinstituten, of voor als ze tijdens hun studie tegen een bepaald probleem aanlopen. Denk bijvoorbeeld aan stageproblemen, studieproblemen etc.  Door onze brede kennis over de opleidingen, opleidingsinstituten  en onze ruime ervaring met coaching en begeleiding van studenten zijn wij in staat om mensen met studieproblemen weer op het goede pad te zetten waardoor  dreigende uitval tot een minimum beperkt wordt. Daarnaast organiseert het platform ook trainingen in het kader van bij- en nascholing en start het met een opleidingsforum.

Voor € 24,20 per jaar kunt u al lid worden van Rorange Platform en kunt u  gratis gebruik maken van onze deskundige advies- en informatielijn en krijgt u forse kortingen op onze producten en diensten die we aanbieden.

Op zo kort mogelijke tijd hopen wij een aanmeldingsformulier aan de website toe te voegen. Wenst u zich nu al als lid aan te melden stuur ons dan een verzoek tot lidmaatschap naar info@rorange.nl