Warning: A non-numeric value encountered in /home/zorghart/public_html/rorange.nl/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5841

Ondersteuning bij het volgen van een erkende zorg-en welzijnsopleiding 

Na zeer succesvolle projecten voor diverse gemeenten en het UWV hebben wij in 2015 besloten om ook  volwassenen vanaf 21 jaar de mogelijkheid te geven van extra begeleiding tijdens het volgen van een opleiding in de zorg. Zeer individueel zijn wij in staat  om  de wat oudere student op vele terreinen te ondersteunen. Velen lopen tijdens hun studie tegen diverse problemen op. Zowel in de sfeer van directe ondersteuning bij het  huiswerk maar ook bij problemen met stages, werkgevers, uitkeringsinstanties etc, zijn we zeer deskundig en helpen wij  graag  waardoor de kans op het behalen van een diploma sterk wordt verhoogd.

In 2015 zijn wij voor het eerst gestart met een groep die de 2 jarige verkorte BBL Verpleegkunde 4 in Almere ging volgen, aangevuld met begeleiding van Rorange Opleidingen voor de gehele opleidingsperiode.  Door het grote aantal aanmeldingen die daarna binnenkwamen zijn wij ook nog een groep in Februari 2016 gestart waarvan een groot aantal met begeleiding.  Het aantal plaatsen voor extra begeleidingen is beperkt dus als u hier gebruik van wilt maken meld dit dat tijdig aan.

Welke verschillende soorten begeleiding kan Rorange Opleidingen  bieden in aanvulling op een zorgopleiding bij een erkende zorgopleider?

1. Begeleiding van Rorange Opleidingen voor de gehele opleiding
Deze optie geldt momenteel alleen voor opleidingen in de regio Almere, Amersfoort, Utrecht en Amsterdam. De begeleiding is zeer persoons afhankelijk. Uit de praktijk is gebleken dat de meeste studenten regelmatig verzochten om hulp bij huiswerk en het plannen van werkzaamheden. Maar ook bij problemen met hun stagebedrijven, uitkeringsinstanties etc. hebben wij vaak kunnen helpen. Indien mogelijk hebben we ook regelmatig de school bezocht en huiswerkbijeenkomsten georganiseerd.
Dit alles heeft bijgedragen tot hogere slagingspercentages.

Voor deze begeleiding rekenen wij per jaar  een bedrag van € 1089,– incl. BTW met een maximum van 50 uur begeleiding per jaar.
Rorange-platform leden betalen € 968,– incl. BTW

2. Individuele hulp tijdens de opleiding.
Om gebruik te kunnen maken van deze diensten dient men lid te zijn van het Rorange-platform.

Doen zich tijdens de opleiding problemen voor en heeft u dringend behoefte aan ondersteuning van Rorange Opleidingen dan kunt u contact met ons opnemen via onderstaande knop “Contact opnemen voor begeleiding”.  Op vele gebieden zoals stageproblemen, huiswerkbegeleiding, problemen met de opleider kunnen wij u behulpzaam zijn.

Beslist u na dit gesprek dat u van onze hulp gebruik wenst te gaan maken, dan krijgt u van ons een prijsopgave van de te verwachten kosten.

Hoe contact op te nemen?

Wenst u meer te willen weten over de mogelijkheden van begeleiding / hulp kies dan voor de  button hieronder.